La CUP de Navās organitza un acte per salvar l'antic cine del poble

La CUP de Navàs procedirà a substituïr simbòlicament l'actual rètol del Cine que ara conté el nom imposat pel franquisme (Cine Español) pel de Cine del Centre Nacionalista Republicà (entitat que va gestionar l'equipament en l'època republicana).
La CUP de Navàs ha organitzat per al proper divendres un acte on vol explicar les principals raons per salvar el Cine i exposar totes les gestions que han fet al respecte. L'acte es farà a la Biblioteca Pública de Navàs, a les 8 del vespre. 

30/06/2010 01:55 Territori
En l'acte hi intervindran membres de la CUP i un arquitecte tècnic que cadascú al seu torn explicaran els costos de refer el cine, les propostes d'ús que han fet les entitats, i la necessitat d'un espai per al poble com és el mateix cine.

navascineEn acabat la CUP procedirà a substituïr simbòlicament l'actual rètol del Cine que ara conté el nom imposat pel franquisme (Cine Español) pel de Cine del Centre Nacionalista Republicà (entitat que va gestionar l'equipament en l'època republicana).

Recordem que recentment el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona va acceptar a tràmit una denúncia de la CUP que vol aturar l'enderroc,i que ens els propers dies farà públic un nou informe tècnic que justifica la seva conservació.

La CUP ha editat també un nou INFOCUP Edició Especial CINE on explica les seves argumentacions per no enderrocar el cine, la seva història i com han anat succeïnt les fets en els darrers temps respecte a l'equipament. S'han editat 2.600 revistes que es repartiran a totes les busties del poble.
 
Per saber-ne més: