Els nou municipis del Ripollès apleguen 20% de participació

A última hora del matí la mitjana de vot als nou municipis de la comarca del Ripollès on avui es celebren les consultes populars per a la independència de Catalunya es pot situar en el 20% de participació.
La jornada es desenvolupa, de moment, sense incidències remarcables i amb la sort de comptar amb una mtereologia excel·lent, amb domini dels cels clars, del sol i les temperatures altes. 

25/04/2010 17:03 Drets i Llibertats

Així, a Gombrèn s´ha superat aquest 15% de participació, tenint en compte que 15 vots s´han aconseguit mitjançant el vot anticipat.
A Campelles el percentatge de vot era del 10% a mig matí, i en aquest cas l´alcalde del municipi, Manel Palau, ha estat el primer a passar per les urnes aquest matí.


A Molló també s´ha superat el 15% de participació i a Vilallonga de Ter, a les 12 del migdia havia votat un 20% del cens electoral. A Setcases han votat 40 persones d´un cens electoral de 140 possibles votants, la qual cosa, en percentatge, es situal al voltant del 30%.

A Sant Pau de Segúries també s´ha superat amb escreix el 15% de participació.


Al municipi de Queralbs la participació s´ha situat, a última hora del matí, en un 17% ja que havien passat pel col·legi electoral 30 persones i un vot anticipat que també cal comptabilitzar. L´alcalde Genís Coll ha exercit el seu dret a vot a les 10 del matí.

A Llanars el percentatge de vot, a última hora del matí, es situa al 20% amb 105 vots dels 500 que configuren el cens electoral.

A Camprodon aquest matí havien votat el 10% , aproximadament unes 225 persones.


Cal destacar que la música ha estat present en molts dels col·legis electorals ja que a Camprodon s´ha comptat amb la participació dels acordionistes i que els Randellaires s´han desplaçat als diferents municipis on es celebra el referèndum popular sobiranista.

Font : Ripollès.digital