Comença Versos Lliures, les trobades poètiques de l'esquerda a Granollers

El proper dissabte es dóna el tret de sortida als Versos Lliures 2010 amb la Ruta Poètica que organitza el Casal Popular de Granollers l'Esquerda
Un recital especial, un recital fet a peu carrer, una rua de poetes que anirà fent camí per el centre de Granollers. Una ciutat qualificadad'aparador, aquest dia també ho serà d'aparador de versos.

04/03/2010 02:37 Territori
El punt d’inici de la ruta serà al col legi Salvador Espriu, autor del qual enguany es celebren els 25 anys de la seva mort, i a qui volem retre un modest homenatge amb aquest fet. Aquesta primera ruta poètica volem que sigui l’excusa perfecte per alliberar poemes, per fer-la present i viva. També volem que sigui l’espai ideal per a reivindicar grans autors que ja no són entre nosaltres, però que formen part de la brillant història literària del país.

A la Ruta Poètica ens acompanyaran:
Albert Benzekry (La Garriga), l’Anna Ballbona (Montmeló), l’Albert Forns (Granollers), en Santi Montagud (Granollers), en Jaume Pons Alorda (Caimari, Mallorca), en Pau Vadell (Calonge, Mallorca), en Misael Alerm (La Garriga) i Lucia Pietrelli (Itàlia).