Treballadors d'IB3 demanen la destitució d'Antoni Martorell

Treballadors d'IB3 es van manifestar ahir davant el Parlament contra la gestió d'Antoni Martorell d'Unió Mallorquina (UM) al capdavant de l'ens i també arran de les detencions d'alts càrrecs del seu partit vinculats a presumptes casos de corrupció.
En un comunicat, el comitè d'empresa de SBT en nom dels treballadors de l'ens públic considera que atès que ja que el president del Govern, Francesc Antich, ha retirat la confiança a Unió Mallorquina cessant als seus consellers en l'Executiu, seria "coherent" que les destitucions s'estenguessin a la direcció d'IB3.

26/03/2010 11:10 Comunicació

La reclamació també ha arribat al carrer. Durant una connexió en directe des dels Jutjats dels informatius de la cadena autonòmica, un esponani va irrompre amb una pancarta.

Així mateix, en el comunicat, els treballadors reclamen la destitució del director de Producció Aliena de IB3 Televisió, Alfredo Conde, imputat en la peça separada del cas Són Oms denominada "Operació Maquillatge" i en llibertat després de pagar una fiança de 200.000 euros. En el comunicat, els treballadors denuncien la "gestió nefasta i la manca de transparència" del director de l'ens des que va assumir el càrrec, i l'acusen de "malbaratar" diners públics i de fomentar la inestabilitat laboral.Aquesta gestió, segons el parer dels treballadors, hauria de ser objecte d'investigació des del principi del mandat de Martorell.

 

Segons els sindicats. "El càrrec de director general d'IB3 depèn directament de la voluntat parlamentària, per això demanem una votació urgent, apel·lant a la responsabilitat política"

Font: Sindicat de Periodistes de les Illes Balears