Una nova "okupació" després del desallotjament de "La Rimaia" al centre de Barcelona

Ahir al vespre, unes sis-centes persones, segons els organitzadors i dues-centes, segons la guardia urbana que protestaven pel desallotjament de la Rimaia han ocupat un altre immoble al 550 de la Gran Via de les Corts Catalanes, molt a prop de l'altre. A la marxa s'han sumat veïns del barri de Sant Antoni de Barcelona

Unes setanta persones van fer l'okupació, mentre la policia parla d'unes desenes. Volen instal·lar  “una nova Rimaia” als baixos de l’edifici, una antiga impremta, buida des que fa quatre anys els propietaris del local van desallotjar els llogaters.

03/02/2010 03:53 Drets i Llibertats
Quan l’edifici de la Gran Via ja estava okupat i penjava la primera pancarta del pis més alt, unes noies van llegir un manifest amb megàfon i assegudes sobre dos contenidors grocs: “Amb prudència i moltíssima il·lusió intentarem tornar a obrir un espai per totes, perquè n’estem fartes de veure com manipules les nostres vides. La lluita continua, recuperem els espais buits i omplim-los de pensament, de reflexió i d’acció per aturar aquest projecte que tenen, el projecte de treure’ns dels nostres barris, dels nostres espais de trobada i posar-hi aquesta ciutat aparador pel turistes i pels lobbies empresarials".
 
 
Per saber-ne més: