Sabotegen la línia de tramvia de Valčncia en protesta pels preus abusius

Un grup d'estudiants ha sabotejat aquesta nit diverses màquines expenedores de bitllets de la línia de tramvia de València en protesta pels preus abusius del transport públic.

Aquesta acció ha estat acompanyada de material agitatiu animant l’estudiantat i les classes populars a colar-se com a forma de rebel·lió davant els preus abusius.

16/02/2010 17:25 Educació

 

Alhora, s'han solidaritzat amb el militant del SEPC detingut la setmana passada a la UAB durant el transcurs d’una acció per denunciar la pujada de preus al transport públic.
 
Alguns dels missatges que s'han difós per la línia del tramvia han estat: "Jo també em cole al metro!", "Contra els preus abusius del transport públic", "En solidaritat amb l'estudiant de la UAB detingut per protestar pels preus abusius del transport públic, cola't al metro".

 
Comunicat SEPC


Des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans donem suport total a aquesta acció duta a terme per un grup d’estudiants al transport públic de València. Com a estudiants som uns dels principals usuaris d’aquest tipus de mitjà de transport i cada dia hem de pagar uns preus excessius per arribar als nostres centres d’estudi.
 
A un context on les crisis del sistema afecten de manera tant directa les nostres economies el fet de mantenir uns preus tant alts al transport públic va en contra dels interessos de les classes populars valencianes, que som les que més l’emprem als nostres desplaçaments als centres de treball o estudi.
 
Així mateix, nosaltres també volem expressar la nostra solidaritat amb el company del nostre sindicat que la setmana passada va estar detingut per mossos d’esquadra de paisà a la Universitat Autònoma de Barcelona. Davant la seua repressió, hem de respondre amb solidaritat.
 
Davant els preus abusius al transport públic, rebel·lat! actua! cola’t!
 
Per a saber-ne més: