La CUP de Matarķ demana la paralitzaciķ immediata del desmuntatge de la nau de Can Fābregas

El dia 23 de desembre de 2009, el Ministeri Fiscal va presentar una querella contra l’Alcalde de la ciutat i la lletrada del Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament imputant-los per la realització d’uns presumptes delictes contra el Patrimoni Històric i l’Ordenació del Territori. Amb la seva querella, el fiscal demana al jutjat que prengui la mesura cautelar de paralitzar l’emmagatzematge de les peces de l’edifici de can Fàbregas.
És per aquest motiu que la CUP de Mataró demanarà en el proper ple acordar la paralització immediata del desmuntatge de la nau de can Fàbregas i de Caralt com a mesura prudencial fins que no s’hagi resolt aquest cas judicialment, a través de  la Proposta de resolució que formularà al ple en relació amb la querella presentada pel fiscal aran del desmuntatge i emmagatzematge de la nau de Can Fàbregas i de Caralt.

08/01/2010 22:34 Territori

I és que la CUP de Mataró  fa mesos que ve advertint el govern municipal que es cometen irregularitats en tot el procés de desmuntatge i trasllat de la nau de Can Fàbregas. També hem recomanat repetidament que, per no multiplicar els perjudicis a les persones i la ciutat, era prudent aturar un procés clarament viciat amb signes evidents d’il·legalitats i d’alts costos econòmics.

Per saber-ne més:
 
 
Ni un cèntim per un trasllat inútil!. Juli Cuéllar al seu bloc