Un 83% del lectorat de Llibertat.cat és partidari de lluitar per canviar les coses

Per contra, un 13% considera que és inútil pretendre canviar una cosa ja imposada en l'àmbit de l'ensenyament.

La majoria de lectors/es que han votat l'enquesta setmanal de Llibertat.cat sobre la lluita en l'àmbit de l'ensenyament opina que cal combatre sempre les lleis imposades. Un 4% no s'ha posicionat.

Podeu veure els resultats de l'enquesta clicant aquí.

L'enquesta d'aquesta setmana és "Les consultes poden ser l'inici d'un moviment popular de base per aconseguir l'autodeterminació?". Ja la podeu respondre des d'ara mateix.

10/12/2009 15:13 Educació

I és que la lluita en l'àmbit de l'ensenyament està a l'ordre del dia arreu del país. Al País Valencià el passat 1 de desembre va viure una gran mobilització estudiantil en diverses ciutats del País Valencià per l'ensenyament públic. Un miler de persones ja s'havia manifestat el 19 de novembre a València contra el Pla Bolonya, convocades pel SEPC.
 
Per altra banda, el 3 de desembre un miler d'estudiants es va manifestar a Barcelona per reclamar la democratització de la universitat pública.  Tot sense oblidar els judicis contra més de 100 estudiants que han participat i participen en les lluites contra Bolonya, motiu de la campanya del SEPC "Més de 100 a judici: Bolonya s'aplica amb repressió". En motiu de l'aniversari d'una de les grans càrregues de la història de la lluita estudiantil, el 20 de novembre, Llibertat.cat va elaborar una cronologia de la lluita contra el Pla Bolonya que podeu consultar aquí.