El Forn celebrarà la quina popular independentista el proper 1 de gener

Se sortejaran lots de productes de la terra de tipus independentista i alternatiu i vals de descompte en productes i establiments.

El proper divendres, 1 de gener, el Casal Independentista El Forn de Girona celebrarà la seva tradicional Quina Popular.
 
L'acte que començarà a les 8 del vespre, tindrà com a canari (encarregat de cantar la quina) en Jaume Gratacós, cantant del grup gironí La Tosca Brava i ex-membre de Tipuaixí.

29/12/2009 18:08 Cultura


Aquest acte fa quasi 10 anys que se celebra i cada any aplega desenes de persones al Casal, que gaudeixen de les quines, formades per lots de productes de la terra, material (CD, roba, etc.) de tipus independentista i alternatiu, així com vals de descompte en els productes i actes dels establiments i entitats col·laboradores. Els beneficis de l'acte es destinen a l'autogestió del Casal.
 
Enguany, diversos comerços i entitats col·laboren amb la Quina, com la botiga Partisano, l'associació Orella Activa, el bar-restaurant Vinil, el bar B-12, el bar La Pedra, l'empresa Panda Management, la discogràfica Propaganda Pel Fet i o la botiga Mirmanda.