La campanya "A la MAT li falta un Cargol!" en marxa

El 2n Aplec del Cargol serà dissabte vinent a les 10 del matí -durant 30 minuts- a la nova torre de la MAT a 300 metres de l'escola Joan XXIII dels Hostalets
Dissabte passat, un grup de persones convocades pel col·lectiu Nova Energia es va aplegatr a la base de la torre 39 de la MAT per celebrar l'anomenat 1r Aplec del Cargol i iniciar la campanya anomenada "A la MAT li falta un Cargol!". Els participants van treure un cargol de la torre de la MAT i van signar un manifest on assumeixen públicament que tornaran a posar-l'hi quan amb una deliberació pública les raons de la línia siguin clares i quan el Tribunal Suprem dicti sentències favorables a la MAT.

06/07/2009 17:14 Territori
Els organitzadors de l'acte expliquen que els cargols de les torres es treuen sense gens d'esforç amb una parell de claus angleses o fixes de 24mm o de 30mm.  
 
El 2n Aplec del Cargol serà dissabte vinent dia 11 a les 10 del matí -durant 30 minuts- a la nova torre de la MAT a 300 metres de l'escola Joan XXIII dels Hostalets de Balenyà. Per arribar-hi s'ha de seguir el camí de Vall·llossera paral·lel a la dreta del tren.
 
Per saber-ne més: