Presentació del poemari "Terra de pas" de Ferran Aisa

L'autor vinculat al moviment anarquista de la ciutat, va presentar el nou poemari a la sala l'Horiginal de Barcelona, al cor del barri "El Raval", on Ferran va viure la seva infantesa.  El poeta i crític literari David Castillo va fer de mestre de cerimonies en un capvespre màgic, en una sala plena a vessar.

Aisa i Castillo formen part d'una generació de barcelonins vinculats als Ateneus Populars que omplien la ciutat a les dècades del 70 i 80.

29/01/2009 23:45 Cultura

Ferran Aisa ha publicat gairebé una desena de llibres que parlen, entre altres coses, sobre el barri del Raval, la cultura anarquista a Catalunya i el pensament obrer. A més dels seus llibres, Aisa és col•laborador del diari Avui, on hi escriu a l’apartat de Cultura.  

En aquest recull de poemes, Ferran Aisa ens endinsa en el recorregut de Barcelona a les Terres de Ponent a través del “somni esdevingut vers o del vers esdevingut somni”. Segons l’autor, aquests versos, escrits entre el 1999 i el 2008, són el seu “viatge a la memòria a través dels sentiments”. La terra de pas no és altra cosa que un camí que porta cap a un altre [l'o.r.i.n.a.l.]

A ValldignaDigital hi trobareu un ampli reportatge en vídeo de l'esdeveniment, que va cloure amb un sentit i compromés recital poètic.

 Per saber-ne més:

Entrevista a Ferran Aisa, poeta i escriptor barceloní - Ivana