La plataforma del SÚnia editarÓ un butlletÝ per informar sobre el dip˛sit de gas

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia editarà un butlletí per informar sobre els riscos que representarà per a la salut de les persones i del medi ambient l'anomenat projecte Castor, que preveu la instal·lació d'un dipòsit de gas submarí davant la costa d'Alcanar i Vinaròs, i una planta de tractament terrestre en aquesta zona. El número 0 d'aquest butlletí ja es pot consultar per internet al web www.alcanar.net, i inclou un petit currículum de les activitats de la plataforma, així com articles d'opinió contraris al magatzem de gas.

12/01/2009 10:38 Territori

"El que volem és que la informació arribe a d'altres municipis del territori i no es quede només a Alcanar", va explicar un dels portaveus de la plataforma, Joan Ferrando, que va precisar que s'editaran 4.000 exemplars i que sortiran al carrer el proper 24 de gener coincidint amb la xerrada d'un oncòleg al centre cívic canareu. D'altra banda, l'entitat ja prepara el primer número del butlletí que informarà sobre la queixa europea que l'entitat vol fer arribar al Parlament Europeu.

 

Per saber-ne més:

L'Ajuntament d'Alcanar reclama la declaració de 'nul·litat de ple dret' del projecte Castor. Llibertat.cat 

Marxa fúnebre contra el projecte Castor. Llibertat.cat

Catorze mil signatures contra el Projecte Castor. Llibertat.cat

Jóvens de l'Ebre en contra del Projecte Castor. Llibertat.cat 

La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia valora negativament el reial decret que atorga a l'empresa Escal UGS, SL la concessió d'explotació del magatzem submarí

 
 
 

La Plataforma espera recollir 3.000 signatures contra el magatzem de gas. Diari de Tarragona 26.08.07

Creen una plataforma per evitar la construcció del major dipòsit de gas de l'Estat a Alcanar. El Punt 23.08.07 

Alcanar rebutja per unanimitat el dipòsit submarí i la planta de tractament de gas. El Punt 24.08.07