Ja es coneixen els finalistes dels PREMIS BLOCS'08

Ja es coneixen els finalistes dels Premis Blocs de les Comarques Centrals del PV convocats per "El Penjoll - Art de Paraula"

En l'apartat de NOTÍCIES I INFORMACIÓ han estat seleccionats: Els Blogs de la Safor: 21 vots (19,1%), El Mirador Valencià. L'actualitat a Benigànim, al País Valencià i al món: 17 vots (15,5%) i  La Veu de Xàtiva: 15 vots (13,6%). Valldigna Digital i Planeta Marina Alta amb 14 vots (12,7%) es queden a les portes. [consulteu totes les seccions]

24/12/2008 01:05 Cultura
Els blocs finalistes son tres per categoria, excepte la de miscel·lània (que en passaven 5 a la fase final) i les categories on hi ha hagut empat entre el 3er i 4t lloc, és a dir, associacions socioculturals i mediambiental.
L'organització ha fet palés l'agraïment a totes i tots els que hen participat en les votacions i la felicitació als blocs finalistes i recorda que la tercera fase serà la declaració dels guanyadors entre en finalistes per part del jurat del certamen. El veredicte final es donarà a conéixer durant la primera setmana de gener de 2009. En breu comunicarem els membres que composen el jurat.

Per saber-ne més: