"Pols al procés de Bolonya" a L'ACCENT

Sota el titular "Pols al procés de Bolonya", L'ACCENT número 143 obre en portada "el pols que les assemblees de facultat i el SEPC mantenen a les institucions per aturar un pla que denuncien que comportarà la privatització i elitització de la universitat pública s´aguditza". El reportatge recull les mobilitzacions que s'estan duent a terme al conjunt de les universitats catalanes. També informa de la petició d´expulsió per a 28 estudiants de la UAB amb un reglament franquista. A més a més, en aquest número podem llegir: 

03/12/2008 12:35 Comunicació

- 25N: La crisi capitalista agreuja la vulnerabilitat de les dones davant la violència de gènere

- Onada a favor de l´escola pública Al País Valencià

Més de cent mil persones assisteixen a la manifestació més multitudinària d´ençà les mobilitzacions contra la guerra d´Iraq 

Dues comarques més sense TV3
La Generalitat valenciana ha clausurat el repetidors de TV3 a Alginet i la Llosa de Ranes, i ha deixat sense accés a aquest canal bona part de les comarques de la Ribera i la Costera.

Demanen presó per dos conductors d´autobusos
TMB ha presentat una querella penal contra dos conductors d´autobusos que van encapçalar la lluita pels dos dies de descans setmanal, que pot representar fins a 4 anys de presó per cadascun. Entrevistem Josep Garganté, un dels encausats.

Ibrahim Abdallah, 24 anys empresonat

Aquest octubre s´han complert 24 anys de l´empresonament del militant comunista libanès Georges Ibrahim Abdallah. Tot i que hauria d´estar en llibertat, aqu