"La Falcata" de Lleida reobre les seves portes

La Falcata de Lleida obre de nou dissabte vinent les seves portes, el que serà el seu 8è any, amb les mateixes ganes que el primer dia i el mateix objectiu, fondre la gresca i la reivindicació des de la festa i el compromís. Després d'un temps de reformes, obrent el proper dissabte amb una festa on es convida a tothom per celebrar-ho. La taverna està situada al centre de la ciutat i del casc antic de Lleida, el Carrer Panera està envoltat de la històrica Plaça del dipòsit, del casal Independentista l'Ocell Negre i del centre social La Maranya, a la mítica zona dels vins. 

03/09/2008 00:06 Cultura
La taverna popular La Falcata va néixer l'any 2000, com un espai de trobada per a la gent compromesa amb el país i els moviments socials de les comarques de ponent.
 
Després d'un temps de reformes, obrim el pròxim dia dissabte 6 de setembre amb una festa on esteu tots i totes convidades per celebrar-ho.

A partir d'aleshores també els podreu trobar cada dia a partir de les 19:00h i els diumenges també a l'hora del vermut, 12:00h.

Els actes del dissabte dia 6 de setembre seran:

19:00h - Vermut popular + pica-pica + Basonada del Pla de l'Aigua + Revolta diatònica (cançons de vi i taverna)

23:00h - Gresca catalana amb La Carxofa i la Ceba (duet barceloní, vegetal i sideral) + PD's + faràndula + festa.