Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Correllengua 2011 homenatjarà el poeta i escriptor Pere Quart

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza com cada any una nova edició del Correllengua. Enguany, la figura homenatjada és la del poeta i escriptor Joan Oliver "Per Quart", del qual commemorem el 25è aniversari de la seva mort. 
 
El Correllengua 2011 començarà a caminar el proper dissabte 2 de juliol a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). L'acte s’iniciarà amb una cercavila que recorrerà els carrers de la població i clourà a la plaça Major.

21/06/2011 00:37 Llengua
Tot seguit, un pregó donarà la benvinguda i servirà de preàmbul a l'actuació de les corals Sant Medir i Els Emprius. En acabat, Ignasi Riera (nebot del poeta) oferirà un parlament glosant la vida i obra de Pere Quart, i finalment Jaume Calatayud i Vicente Monera interpretaran l'espectacle poeticomusical "Joan Oliver, l'home / Pere Quart, el poeta".
 
En el decurs de l'acte, el Jurat dels premis Amadeu Oller farà lliurament a la filla de Joan Oliver d'un recordatori.
 
Després d'un dinar de germanor, la diada finalitzarà amb una visita guiada al Marquet de les Roques, una gran casal d'estil neoromàntic i antiga casa pairal de Joan Oliver.
 
Informació autocars i preus:
 
08.45 h Sortida autocars des d’Esplugues de Llobregat, parades a Plaça de Sants (davant el monument “El ciclista”) 
Plaça Universitat (davant de l’edifici de la Universitat de Barcelona) Fabra i Puig (Estació d’autobusos).
10.30 h Arribada a Sant Llorenç de Savall.
 
Preu del viatge: 8 euros.
Preu del dinar: 12 euros (Amanida, pollastre amb prunes, biscuit de xocolata, cafè). 
 


 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid