Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acomiadaments encoberts i precarietat laboral al Consorci per a la Normalització Lingüística

L’Assemblea de Treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) denuncia la mala gestió d’aquesta empresa pública, que depèn directament de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Des de fa anys, la política de gestió del CPNL s’ha basat en la contractació temporal dels professors de català.
 
Recentment, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNLB) ha fet indefinits, no fixos, aquells empleats que havien adquirit el dret a un contracte fix establert per l’Estatut dels Treballadors. 

20/02/2011 18:12 Laboral
D’altra banda, ha decidit no contractar més aquells treballadors que estaven a punt d’adquirir-lo. Paral·lelament a aquests acomiadaments encoberts, s’ha començat a contractar personal nou sense respectar la Borsa de Treball per ordre d’antiguitat existent.

Tots aquests fets posen de manifest la mala gestió i la falta de transparència d’una empresa pública que vulnera els drets dels seus treballadors i fomenta la precarietat laboral en la nostra societat.

L’Assemblea de Treballadors confia que amb el recent nomenament d’Yvonne Griley, nova directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, es produeixi una millora en les condicions de treball, es respecti la Borsa de Treball existent i es reincorporin tots els treballadors acomiadats a Barcelona i a la resta de centres de Catalunya.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid