Història, Cultura i Llengua
Esdeveniment gratuït
9 d'Octubre: Diada del País Valencià
9 d'octubre de 00:01 a 23:59

València
Manifestació a les 18.00h a la Plaça Sant Agustí.

Els actes del Correllengua finalitzen a València amb la manifestació que recorre alguns dels principals carrers de la capital de l'Horta, convocada per la Comissió 9 d'Octubre.

Manifestació que compta amb la convocatòria realitzada per l'Esquerra Independentista, que portarà per lema en el seu bloc “Independència, Socialisme, Feminisme”, aquest bloc estarà format per l'organització juvenil Arran, Endavant-OSAN, els sindicats SEPC i la COS, i l'organització antirepressiva Alerta Solidària.

La marxa també compta amb la presència d'un nou protagonista, i és la participació amb pancarta pròpia de la iniciativa “Nosaltres els fusterians”, que aplega ERPV, PSAN, SI i MDT. El lema utilitzat pels “fusterians” serà “Contra l'espoliació i l'explotació. Junts per la independència”, i així ho han fet palès a través del manifest que utilitzaran a la Diada Nacional.

Gandia
Des de la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna i ACPV s'organitzen les activitats corresponents al Correllengua .

Alcoi
La capital de l'Alcoià acollirà actes del Correllengua en aquest any Fuster.

Els col·lectius locals organitzen també actes reivindicatius, com és el cas del Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola (Alcoià).

Alacant
Homenatge a Miquel Grau
On es realitza l'esdeveniment?