LLUITA INSTITUCIONAL
SOM CALDES presenta el seu projecte de poble

L’equip aposta per fer “una política diferent i crear una autèntica alternativa al govern actual”

08/03/2023 Política

Diumenge passat SOM CALDES va presentar el seu projecte per a Caldes de Malavella, compartint propostes i idees a la Placeta de l’ermita de Sant Grau. El partit, actualment a l’oposició i amb dos regidors al consistori, va confirmar que el tàndem Marc Martínez i Anna Salado encapçalaran per segona vegada el projecte. “Creiem que han fet una feina excel·lent
aquests últims 4 anys i cal que tingui continuïtat”, segons membres de l’equip.


La formació va explicar la feina feta amb 33 mocions presentades, de les quals 26 han estat rebutjades i de les 6 aprovades no se n’ha tirat cap endavant. Alhora, es van esmentar els grans reptes d’aquesta legislatura passada i la que ve: el pàrquing de camions i la nova gran urbanització amb l’excusa de la Ryder CUP de golf plantejada pel 2031.


SOM CALDES aposta, entre altres propostes que aniran desgranant de cara a les eleccions, per la connexió de les urbanitzacions amb el nucli de Caldes i viceversa, la participació ciutadana i la transparència de l’ajuntament, i fer front a l’abandonament del nucli històric i comercial del poble.


L’acte va acabar amb vermut i una actuació musical, en el qual van assistir un centenar depersones. Quantitat que des de SOM CALDES celebren i valoren.