Guanyem Girona inicia un cicle d’actes per explicar el seu pla de govern

El tret de sortida el donarà una taula sobre sobirania energètica aquest dijous a La Rosalda

Destaquen que fa mesos que treballen amb la ciutadania i amb agents dels sectors per definir un programa electoral “preparat per ser aplicat des del primer dia”

07/03/2023 Política

Aquest dijous Guanyem Girona inicia un cicle d’actes sota l’eslògan “Transformem la ciutat, millorem la vida” amb l’objectiu de fer arribar a la ciutadania el pla de govern que ha treballat la formació durant els últims mesos. Lluc Salellas, alcaldable del principal partit a l’oposició, ha destacat que el programa electoral compta amb més de 500 propostes treballades conjuntament amb la ciutadania i amb agents del sector. Dissabte passat prop de 100 persones es van aplegar a la plaça Assumpció de Sant Narcís per acabar de definir-ne les línies mestres.

És per aquest motiu que Salellas considera necessari inaugurar aquest cicle: “Creiem en una política propera a la gent i per això volem donar-nos l’espai i el temps per poder tenir els debats necessaris i explicar les nostres propostes a les veïnes i veïns”.

Així doncs, a partir d’aquest dijous i fins al maig, Guanyem Girona oferirà un acte temàtic cada setmana. La Girona Ecologista s’estrenarà aquest dijous a les 19h parlant sobre sobirania energètica a La Rosaleda i comptarà amb la presència del candidat de la formació i activista ecologista Sergi Cot, l’enginyera industrial Montserrat Mata, la investigadora a la UdG Anaïs Varo i l’especialista en energies renovables Remei Aldrich.

El seguiran taules rodones sobre comerç de proximitat, oportunitats laborals, habitatge assequible, Educació 360, envelliment actiu, cultura popular, àrea urbana i govern obert i participació.

Malgrat ser actes sobre temàtiques molt específiques, en el marc d’aquests espais Guanyem explicarà les seves propostes en àmbits més genèrics.