1 D'OCTUBRE
El proper dia 12 de març els veïns de la Pobla de Segur votaran en una consulta popular mantenir o canviar el nom de passeig Josep Borrell per passeig 1 d'octubre

La consulta popular sobre el possible canvi de nom del passeig Josep Borrell és una acció que es remunta als acords presos en ple al setembre del 2018 i al febrer del 2020.

05/03/2023 Política

L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha convocat la consulta pel 12 de març sobre el possible canvi de nom del passeig Josep Borrell. No serà vinculant, però l'Ajuntament diu que després de valorar els resultats "es prendran les decisions pertinents".

En compliment dels acords presos pel ple municipal el setembre de 2018 i el febrer del 2020, l’Ajuntament engega la consulta popular pel possible canvi de nom del passeig Josep Borrell i Fontelles: mantenir el nom actual o canviar-lo pel nom de Passeig 1 d’octubre.

Informació de la consulta

Quan i on se celebra la consulta? El diumenge 12 de març, de 9h a 20h, a la Sala de Plens.

Qui està cridat a participar-hi? Persones majors de 16 anys nascudes i/o domiciliades a la Pobla de Segur. En el moment de la votació caldrà presentar el document d’identitat.

Quina serà la pregunta? “Respecte a la proposta de canvi de nom de l’actual passeig Josep Borrell, la meva elecció és:”

Quines són les opcions?

Mantenir el nom actual de Passeig Josep Borrell i Fontelles

Canviar el nom del passeig per Passeig 1 d’octubre