Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplec
Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni a Betxí
05/02/2023 Política

Aquest diumenge es rememorarà  el primer aplec valencianista, dut a terme en aquest lloc fa cent dos anys a Betxí (La Plana Baixa), parlem de l'Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni. Una commemoració es va haver d'ajornar  per les condicions metereològiques. La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Betxí, Decidim i Acció Cultural del País Valencià.

L’Aplec de la Muntanyeta de Betxí serà una jornada que es realitzarà a la muntanyeta de Sant Antoni de forma conjunta Decidim, ACPV i l'Ajuntament de Betxí, recuperant l’acte valencianista celebrat per primera vegada el 1920 per Tomàs i Martí.

La jornada del 12 de novembre començarà a les 10 h. i constarà de fira d’entitats, tertúlia valencianista, cultura popular, música infantil i una matinal completa de jocs i tallers per als més menuts i menudes:

10.30 h Inauguració de la fira d’entitats
11 h Tertúlia valencianista
Anna Oliver, presidenta d’Acció Cultural del País Valencià.
Zahia Goudoum, presidenta de DECIDIM.
Antoni Pitarch, historiador.
Carles Fenollosa, filòleg.
Modera: Antoni Meneu, filòleg.

12 h Exhibició de danses a càrrec de Les Passeres i la de colla de dolçainers i tabaleters de Betxí
12.30 h Actuació de Dani Miquel

Al llarg de tot el matí hi haurà jocs i tallers variats, un munt de diversió per als més menuts!

17 h Visita guiada al Palau Castell de Betxí (lloc, plaça Major

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid