19-G
Guillem Fuster: "Tenim una nació a alliberar que es diu Països Catalans. Aquest dijous tothom a Barcelona"

Posa en valor la unanimitat de l'independentisme per donar suport a la mobilització.

16/01/2023

El portaveu nacional de Poble Lliure, Guillem Fuster, ha fet una crida participar en les protestes contra la cimera Macron-Pedro Sánchez del 19 de gener a Barcelona, "per poder donar una resposta contundent i explicitar que el moviment i el procés cap a la independència no s’ha acabat". 

També posa en valor la unanimitat de l'independentisme per donar suport a la mobilització, tot i que remarca "que això no ha de quedar aquí. Aquesta recosida i aquesta unitat d’acció per la mobilització ha de continuar". Tot dient "Perquè només al carrer, les entitats de la societat civil i les institucions republicanes tindran la capacitat de poder culminar aquest procés d’independència".

Afegint, que cal explicitar "més encara el conflicte nacional en tots els seus sentits, Ni França ni Espanya, Països Catalans. El senyor Macron i el senyor Pedro Sánchez són els màxims responsables de la situació d’espoli econòmic, de situació de persecució de la nostra llengua i de la nostra cultura i per tant en definitiva, d’ocupació dels nostres territoris".

Puntualitzant amb contundència, "Explicitem-ho també. Tenim una nació a alliberar que es diu Països Catalans. Aquest dijous tothom a Barcelona".