Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consel de la República
Quatre nous països a la Xarxa Diplomàtica del Consel de la República
03/12/2022 Política
Aquest dijous 1 de desembre el Consell ha presentat quatre nous Delegats Exteriors en el marc de la Xarxa Diplomàtica del Consell de la República. L’àrea d’Acció Internacional del Consell nomena delegats/des exteriors i desplega la seva xarxa diplomàtica per contribuir al reconeixement internacional de la nació catalana i el seu dret a l’autodeterminació.

Després de presentar el passat mes de maig nou Delegats Exteriors i, posteriorment, la inauguració d'una seu a Frankfurt, avui s'han presentat quatre Delegats amb representació als següents països: Andorra, Mèxic, Sud-àfrica i Xile. Amb aquests, ja en són 13.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid