Català
Cloenda de la commemoració del 90é aniversari de les Normes de Castelló

Decidim, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) han commemorat el 90é aniversari de les Normes de Castelló amb una concentració aquest dissabte a Castelló de la Plana. Les entitats també han dut a terme a la Sala La Bohemia les jornades Horitzó Joan Fuster, un fòrum de «reflexió i debat sobre les línies de treball que cal desenvolupar per seguir teixint xarxa entre els diversos territoris dels Països Catalans».

18/12/2022 Lema

La commemoració del 90é aniversari de les Normes de Castelló han finalitzat aquest dissabte amb una manifestació pels carrers de Castelló. La marxa de caire lúdic i reivindicatiu ha començat a les 17.30 a la Casa Matutano, indret on es van signar les Normes.  Ha comptat amb la participació de col·lectius socials, polítics i culturals d’arreu dels Països Catalans

A continuació  s'ha fet un acte polític al recinte de Fires i Mercats, que ha donat pas a les actuacions musicals de Jazzwoman, Auxili i la Kinky Band. També hi ha estat la històrica banda de folk Al Tall, que torna a ajuntar-se per l’ocasió deu anys després d’haver-se retirat. En els concerts, hi han participat més de deu artistes per situar la ciutat que va acollir la signatura de les Normes del 1932 en la reivindicació lingüística i l’escena musical i cultural valenciana.

Al matí, s'han fet unes jornades de reflexió i debat “Horitzó Fuster” amb l'objectiu de teixir complicitats entre Decidim, l'ANC i l'ASM i també retre un homenatge a Joan Fuster.