Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nadal 2022
La CUP Lleida demana que es retiri la pista de gel
25/11/2022 Drets i Llibertats

Després que s’hagi instal·lat novament la pista de gel que des de fa uns anys funciona durant la campanya de Nadal a la plaça Sant Joan i atesa l’alerta de sequera i crisis climàtica i energètica la CUP ha demanat al govern de la Paeria que es retiri de manera immediata.

La formació també posa l’accent en recordar que l’Ajuntament ha de ser el primer a donar exemple en matèria de sostenibilitat i medi ambient. Igualment, recalca que la pista de gel vulnera els propòsits marcats al Pla d’Acció per a l’Energia de Lleida.

La Candidatura d'Unitat Popular ha destacat l'alt cost ambiental d'aquest tipus d'instal·lació amb un manteniment energètic insostenible i denuncien la ironia que mentre el govern prediqui l'estalvi energètic i la sostenibilitat, permeti aquest un malbaratament energètic a la ciutat com aquest.

Finalment, la formació anticapitalista lamenta que es cedeixi l'espai públic per a la realització d'una activitat privada. El muntatge i desplegament de la pista de gel i les carpes redueix l'espai de pas i limita l'ús quotidià dels veïns i les veïnes. A més, aquesta gran infraestructura impossibilita que cap entitat o associació hi pugui organitzar res a la plaça durant el temps que esta instal·lada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid