Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Andalús i Català, pobles germans
La CUP estreny llaços amb el poble andalús en un acte amb Teresa Rodríguez

“Andalús i Català, pobles germans”, l’acte organitzat pels anticapitalistes i Adelante Andalucía que se celebrarà aquest diumenge a Barcelona

24/11/2022 Internacional

La CUP ha organitzat amb Adelante Andalucia l’acte “Andalús i Català, pobles germans” aquest diumenge a la Nau Bostik (Barcelona) com a prèvia a la Diada d’Andalusia del

4 de desembre, no reconeguda oficialment. L’objectiu de la jornada és enfortir vincles amb el poble andalús en una lògica de solidaritat internacionalista entenent la importància del treball comú per derrocar el Règim del 78.

La jornada arrencarà amb una xerrada que portarà per títol: “Llaços i trobades entre Andalusia i els Països Catalans” a càrrec de l’advocat Eduardo Cáliz, la diputada Basha Changue, el portaveu del Sindicat de Treballadors Andalús Néstor Salvador i l’artista Lluís Cabrera. Després, hi haurà l’acte polític amb la participació de la diputada de la CUP al Congrés, Mireia Vehí, i la portaveu de Adelante Andalucía, Teresa Rodríguez. Finalment, hi haurà un espai lúdico-festiu amb vermut, punxadiscos i el concert del grup Califato 3/4.

D’aquesta manera, la CUP vol promoure un espai de trobada per facilitar l'intercanvi d'experiències polítiques transformadores i reforçar les lluites compartides en la conquesta de drets amb el poble andalús.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid