Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tsunami
Centenars de persones commemoren el 3r aniversari del tall del Tsunami a la Jonquera

Després de tres anys investigant-los, el jutge va acordar d’arxivar la investigació. Ara, la fiscalia ha presentat un recurs que, segons l’Alerta Solidària, té un rerefons polític, del qual Vilaweb se n'ha fet ressó.

19/11/2022 Drets i Llibertats

Gaiarebé més de tres-centes persones s'han manifestat aquest dissabte entre el Pertús (Vallespir) i la Jonquera, a peu i en marxar lenta els sis quilòmetres que uneixen els dos municipis per l'N-II. L'acte, que ha provocat retencions de vehicles durant més d'una hora, s'ha fet coincidint amb el tercer aniversari del tall a l'AP-7 després de la sentència del procés. Martí Majoral, portaveu d'Alerta Solidària ha manifestat que s'ha fet per "homenatjar els investigats" pels talls de carreteres a tot Catalunya la tardor del 2019. En concret, van ser un total de 380 persones de les quals encara n'hi ha 49 que tenen les causes obertes.

A l'inici i al final del trajecte, han parlat la Júlia i l'Ylènia (dues de les 200 investigades pel tall de l'AP-7 a la Jonquera fa tres anys), la Sane (pendent del judici pel tall de l'AP-7 a Sant Celoni (Vallès Oriental) l'octubre del 2019) i la Carla Costa (pendent de judici per les protestes postsentència). Totes han agraït el suport dels assistents als seus casos.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid