Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poble Lliure
"Cinc anys després de l'1 d'Octubre és hora de recuperar la iniciativa"

Així s'ha expressat Poble Lliure davant l'atzucat on es troba actualment l'independentisme en la cloenda de la seva IV Assemblea Nacional des de la seva formació l'any 2014.

05/10/2022

Poble Lliure ha celebrat aquest diumenge la seva IV Assemblea Nacional on s'ha reafirmat la consolidació del seu espai polític, i com ha vingut manifestant-se darrerament en diferents articles "es hora de recuperar la iniciativa política i identificar les eines per resoldre les problemàtiques que han portat a l'independentisme al carreró sense sortida on es troba actualment". Aquesta prioritat s'ha vist plasmada en la ponència estratègica del partit que ha tingut un ampli suport de la militància.

El text contempla les prioritats polítiques dels dos propers anys centrades a definir les eines que han de permetre a l'independentisme disputar l'hegemonia social i el poder a Catalunya, ja que Poble Lliure considera que sense generar les condicions perquè l'estat espanyol tingui la necessitat d'afrontar la negociació política, aquesta no es produirà.

Tanmateix, també posa l'accent en enfortir la línia feminista i ecologista del partit, dos àmbits claus per a fer front a la crisi social, energètica i climàtica que viuen el conjunt dels Països Catalans.

L'Assemble Nacional també va aprovar per unanimitat la nova direcció del partit que estarà conformada per Guillem Fuster, actual portaveu de l'organització, Arnau Comas, Maria Sánchez, Núria Alcaraz, Roger Sallas, Roger Guimerà, Montserrat Casamitjana, Vicent Conca, David Caderia i Roser Valverde.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid