Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prou ciment, Més vida
Més de mig miler de persones es manifesten a Ceret en defensa del territori

"i els els nostres càrrecs electes del departament continuen la seva política de SEMPRE MÉS", afirmen els organitzadors de la protesta.

25/09/2022 Drets i Llibertats

Més de cinc-centes persones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers de Ceret (Vallespir) per denunciar la devastació dels espais naturals amb la construcció d'àrees comercials, camps de gols, la proliferació de trànsit amb nous ponts i carreteres amb la destrucció de Zones naturals i agrícoles. Tot i tenint a sobre la crisi climàtica amb sequeres i onades de calor, les tempestes i inundacions, les extincions d'espècies i les pandèmies.

Apunten que hi ha previst fer el Viaducte i derivació a Ceret, ampliació del port d'Argelès, planta de betum a l'Aglí, circumval·lacions per Perpinyà, urbanitzacions a Vinçà, Prada, Soreda, Montesquiu..., camp de golf a Vilanova de Raò, transaccions immobiliàries a Canet, centre. comercial al Voló entre altres actuacions.

La marxa ha estat convocada per Convoquen: Viure bé al Vallespir, La Confédération paysanne66, Viure, Alternatiba66, ATTAC66, Albères Terres Vivantes, Associació GRAINE, Associació d'usuaris de l'aigua 66, Associació Preserver la vall d'Agly, Argeles Nature Environnement, CEBTA, Col·lectiu Anti OGM 66 , Ciutadans pel clima 66 , Codal'Terre, En comú 66, GNSA, Esquirols als arbres, Greenpeace Narbona, La Terra són les nostres cebes, Revetlla, LDH 66, LPO 66, SETA, Solidaritat 66, Vallespir Terres Viu. Amb el suport de Frene 66.

  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid