Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lectura de textos per reivindicar la Biblioteca de la Casa de Cultura de Girona

Dilluns 3 d’octubre de 18h a 20h persones del món cultural i literari de la ciutat llegiran textos que tenen com a denominador comú les biblioteques per reivindicar la reobertura de la Biblioteca de la Casa de Cultura de Girona

30/09/2022 Cultura

Dilluns 3 d’octubre de 18h a 20h persones del món cultural i literari de la ciutat llegiran textos que tenen com a denominador comú les biblioteques per reivindicar la reobertura de la Biblioteca de la Casa de Cultura, tancada des de 2014 i sense cap projecte previst de reobertura

Les lectures aniran a càrrec de Maria Mercè Roca, Josep Maria Fonalleras, Mar Bosch, Guillem Terribas, Helena Carreras, Álvaro Munyoz, Roser Bover, Àngel Quintana, Montserrat Moliner, Ferran Joanmiquel, Gisela Vicenç, Isaac Sànchez, Victòria Saget, Jordi Garcia, Irene Quintana, Carles Sala, Meri Yanes, Àngel Madrià i Aniol Rafel.

El portaveu de Guanyem Girona, Lluc Salellas, atendrà la premsa

Dia: Dilluns 3 d’octubre
Hora: De 18h a 20h

Lloc: Davant la Casa de Cultura

Participants:

Lluc Salellas, cap de l’oposició a l’Ajuntament de Girona

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid