TERRITORI
La circulació de trens en sentit nord ha estat detinguda a Riudellots de la Selva durant hores per una incidčncia

De 10 a 13.30 no han circulat trens des de Riudellots de la Selva fins a Portbou. Finalment s'ha restablert el servei amb retards a les 13:28.

22/09/2022 Territori

La circulació de trens en sentit nord ha estat detinguda des de les 10 del matí a Riudellots de la Selva per una incidència fet que ha provocat que no circulessin trens des de Riudellots  fins a Portbou. És l'enèsim incident a la línia R11 que al migdia encara no s'havia solucionat segons informava (en castellà) la web de Rodalies de la Generalitat tot i que finalment s'ha restablert el servei amb retards a les 13:28.

La majoria d'incidències de la línia R11 són a l'estació de Rodalies de Sant Andreu Comtal de Barcelona que s'ha convertit a partir d'aquest dilluns en origen i final de les línies R2 Nord i R11, cosa que ha multiplicat el nombre de viatgers que pugen i baixen dels trens (que s'estan queixant molt dels canvis que comporta). Les queixes se centren en la poca informació disponible, que els trens van molt plens i,en la durada dels trajectes, que ara és  més llarga.

A més a més a l'entrada de l'AP-7 de Girona Sud un camió i un cotxe han patit una topada i els Mossos d'Esquadra que han procedit a tallar dos carrils en sentit nord durant una hora i mitja, provocant cues de fins a dos quilòmetres.