Per la república
Corbins nou territori "alliberat" de la República Catalana
18/09/2022 Política

Aquest dissabete, Corbins s'autoproclamat nou territori "alliberat" de la República Catalana en una jornada lúdica i reivindicativa  tal i com ho van fer a Sant Esteve de Palautordera (Vallés Oriental), Amer (la Selva), al juny, a Bàscara (Alt Empordà), a principis de maig, i Folgueroles (Osona), a finals d'agost.

Com es va fer en altres municipis alliberats, els manifestants ha posat un pas fronterer i han penjat un cartell al balcó de l'ajuntament assenyalant que la localitat està "alliberada" de l'Estat espanyol. D'aquesta manera ha escalfat motors pels actes de commemoració del 5è aniversari del Referèndum i hanfet una crida per alliberar Girona el proper 1 d'Octubre.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ca" dir="ltr">Corbins celebra i allibera alhora <a href="https://t.co/23Nusz0Ue5">pic.twitter.com/23Nusz0Ue5</a></p>&mdash; Desobediència Civil Catalunya (@desobedcivil) <a href="https://twitter.com/desobedcivil/status/1571078421727563778?ref_src=twsrc%5Etfw">September 17, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>