Per la República
Corbins, nou poble alliberat del Regne d'Espanya

Corbins, nou poble alliberat del Regne d'Espanya

17/09/2022 Política

Aquest matí, s'alliberarà el municipi de Corbins situat a la comarca del Segrià i ja es pensa com es va anunciant a les xarxes socials l'alliberament de Girona el proper 1 d'Octubre coincidint amb la commemoració del 5è aniversari del Referèndum.

Es va començar amb Bàscara i ha seguit  Amer, Sant Esteve de Palautordera, Folgueroles i Corbins. Per a l'entitat, "Aquests alliberaments suposen un aprenentatge i un entrenament que ens durà al punt de confrontació amb l'estat espanyol alhora que ens permetrà pressionar la classe política catalana. Amb aquests alliberaments estem construint una xarxa que vol expandir-se per tot el territori".

Els organitzadors recorden que , "amb l'alliberament de Girona començarem una nova etapa en la qual pretenem que totes i cadascuna de les viles siguin conscients del seu empoderament propi, demostrant així, que el control del territori és possible i que aquest, depèn de tothom". Fent referencia a la lluita, portava fins ara, manifesta que "Si bé quatre viles no fan trontollar l'estat, sí que són el principi d'un alçament col·lectiu que esdevindrà en el compte enrere cap a l'alliberament nacional".