Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Artés commemora els 4 anys de Música per la Llibertat

Es va estrenar el reportatge Música per la Llibertat, d’Antoni Cuadrench. El treball fa un recull dels actes que es van dur a a terme a Lledoners durant l’estada dels independentistes presos, que ahir els assistents a l’acte es van poder endur en un llapis de memòria.

12/06/2022 Drets i Llibertats

Música per la Llibertat, el moviment popular nascut al Bages que reclamava la llibertat dels presos polítics amb cançons mentre van ser a Lledoners, va commemorar ahir a Artés el seu quart aniversari.

L'acte que va aplegar unes dues-centes persones vingudes d’arreu de Catalunya, va comptar amb presència dels exconsellers Jordi Turull i Joaquim Forn i també de Jordi Pesarrodona, entre d’altres. A última hora s’hi van afegir els artistes Lloll Bertran, que va interpretar algunes cançons, i Celdoni Fonoll, que va recitar poemes.

Durant la commemoració es van interpretar d’algunes de les cançons més populars, com El cant dels ocells, L’estaca, Els indignats i Ni un pas enrere, i  es va estrenar el reportatge Música per la Llibertat, d’Antoni Cuadrench. El treball fa un recull dels actes que es van dur a a terme a Lledoners durant l’estada dels independentistes presos, que ahir els assistents a l’acte es van poder endur en un llapis de memòria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid