Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió
Mesures de la CUP i Alerta Solidària per l’encausament de quatre militants de Granollers en el judici pel tall de la C-17 a l’Ametlla el 2019
16/05/2022 Drets i Llibertats

La CUP i Alerta Solidària convoquen a una roda de premsa, que tindrà lloc a la plaça de la Porxada de Granollers aquest dimarts 17 de maig a les 17:30 h., per anunciar les mesures que s’emprendran arran l’encausament de quatre militants de la CUP de Granollers en el judici per la protesta post-sentència que va tallar la C-17 a l’Ametlla el 15 d’octubre de 2019.

Les quatre militants de la CUP són part de les 44 persones processades per aquest cas i el seu encausament es basa en un informe de Mossos d’Esquadra que les situaven al lloc dels fets quan això està acreditat com a fals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid