Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premis Toni Terrones
La plataforma Decidim lliura el proper diumenge els Premis Toni Terrones, a la lluita cívica per un País Valencià millor
25/05/2022 Drets i Llibertats
La Plataforma pel Dret a Decidir -Decidim entrega aquest diumenge a partir de les 11.45 h al Teatre el Micalet de València els Premis Toni Terrones, a la lluita cívica per un País Valencià millor. Els premis estan dedicats a l’activista social Toni Terrones, cofundador de Decidim i que va treballar de forma incansable des de la lluita sindical, per la llengua i la cultura del País Valencià.

Terrones, qui ens va deixar el 5 juny de 2017, i que es va iniciar a la lluita social des de ben jove al seu Alacant natal, era reconegut per la seua honradesa i honestedat i un exemple en la lluita veïnal al barri d'Orriols, a València. Aquests premis per tant són un reconeixement i record a la seua figura i exemplar lluita.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid