Catalā
La CAL celebrarā l'acte de cloenda del VIIč Concurs de Microrelats

El lliurament de premis serà a càrrec de Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

19/05/2022 Llengua

El proper divendres 27 de maig tindrà lloc, a les Cotxeres de Sants (plaça Bonet i Muixí 7, Planta 4) l'acte de cloenda de la VII edició del Concurs de Microrelats, que la CAL organitza juntament amb l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, durant el qual es farà el lliurament de premis als guanyadors del certamen.

 En l'edició d’enguany hi ha hagut 76 obres participants. D'aquests 76 microrelats, 61 pertanyen a la Categoria Oberta i 15, a la Categoria Xerrem. Els relats d’ambdues categories havien de fer referència al lema: “Una llengua, un llegat”.

La majoria d'obres provenen del Principat, tot i que també se n'han rebut des del País Valencià, Andorra, l’Albigès i el Llenguadoc-Rosselló.

Les obres finalistes de cada una de les categories poden optar a un primer, segon o tercer premi, més els accèssits que el jurat consideri oportuns.

L'acte serà conduït per Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i comptarà amb les actuacions de Ferran Homar & Cia, un mag que fa servir l'il·lusionisme com a eina pedagògica, i dels Fine Cinnamon, un quartet de vent i corda que interpreta peces de jazz, blues i swing al més pur estil de Nova Orleans.