Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Masclisme
El rei espanyol exigeix que les «senyores» duguin «vestit curt»
10/05/2022 Gènere

El Diari de Balears ha publicat un article en què es fa ressò d'una imatge que  s'ha fet viral a les xarxes socials sobre la una invitació feta en nom del rei d'Espanya per a un acte a l'ambaixada espanyola a Costa Rica i on s'exigeix a les «senyores» que duguin «vestit curt».

El diari de les Illes destaca que "La denuncia pública posa en evidència que formes protocol·làries pròpies del segle XIX són usades encara per una institució que per molt que es vulgui investir de modernitat, resta ancorada en un passat fosc i decrèpit."

No és el primer cop que el protocol de la Casa Reial incorre en aquest acte masclista: ja compta amb precedents similars com els d'octubre de 2021 i el de l'any 2019, tal com recorden aquestes piulades.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid