Llibres
Nova presentació a Barcelona del "Diccionari biogràfic de l'Estat Català"

En el marc del Centenari d'Estat Català es realitzarà una nova presentació a Barcelona del Diccionari biogràfic de l'Estat Català el 28 d'abril

24/04/2022 Història

Entre el conjunt d'actes de presentació del llibre Diccionari biogràfic de l'Estat Català, emmarcats en el Centenari de l'organització independentista liderada per Francesc Macià en els seus primers anys, el proper dijous 28 d'abril a les 19h es portarà a terme la presentació d'aquest llibre a la seu de Reagrupament, al carrer Roger de Llúria núm. 5, 6è 3a.

Aquest acte serà presentat per Albert Aragonés i internvindran dos dels autors del llibre, Agustí Barrera, històriador, i Josep Sort, membre de Reagrupament.

El Diccionari biogràfic d’Estat Català, publicat per llibres de l’Índex, dins de la col·lecció Descoberta, ha estat editat per la Comissió 100 anys d' Estat Català i la Fundació Reeixida, comptant amb el suport del Memorial Democràtic.

Té 150 pàgines i fotografies de cent militants de l’organització independentista. 14 dels autors han fet un treball conjunt per a biografiar aquestes persones amb recerca de dades i fonts primàries.

Els coordinadors de l’obra han estat Fermí Rubiralta i Tomàs Callau i els autors: Agustí Barrera, Josep-Lluis Carod-Rovira, Juli Cuéllar, Ferran Dalmau, Oriol Falguera, Xavier Ferré, Marc Macià, Jordi Miró, Frederic-Josep Porta, Jaume Renyer, Marc Santasusana, Josep Sort, Robert Surroca i l'aportació de Daniela Grau.