Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanya la complicitat d'un estat de la CE i de djiadistes

El 17 d'agost del 2017 Barcelona i Cambrils van ser el teatre d'atemptats terroristes. Hi van morir 16 persones i 140 més van estar ferides.

Entre el 17 i el 19 d'agost la policia autonòmica de Catalunya, els Mossos d'Esquadra van desarticular el grup terrorista. El que més va sorprendre va ser l'absència de les autoritats espanyoles i de les seues policies.
Tot seguit se va saber que l'imam de Ripoll, el màxim responsable dels atemptats tenia relacions amb el CNI (Centro Nacional de inteligencia espanyol), llavors des de Catalunya es va demanar una investigació, demanda repetida i sempre denegada per les diferents autoritats espanyoles. Finalment, l'11 de gener de 2022, l’ex-comissari de la policia espanyola José Manuel Villarejo va implicar directament el CNI i l’estat en els atemptats del 17-A a Barcelona i a Cambrils en una declaració a l’Audiència espanyola

Segons l'ex-comissari, l'estat espanyol hauria volgut provocar un clima d'inseguretat a Catalunya, però se'ls hauria escapat de les mans, i és així que el grup terrorista va poder passar l'acció i matar 16 persones.
Més de 4 anys més tard l'estat espanyol refusa sempre investigar les relacions entre grups terroristes i policies.

Una vergonya, l'estat espanyol actua encara com ho feia fa mi segle, en temps del franquisme.

Des de Catalunya Nord per la Independència demanem a tots els responsables polítics que intervinguin per mor que s'aclareixi d'una vegada la situació, les víctimes i famílies dels atemptats s’ho mereixen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid