Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Debat: "Claus de la llei estatal d’habitatge des de baix" a Barcelona

El pròxim dijous 2 de desembre a les 18.30 h al CC Convent de Sant Agustí de Barcelona

24/11/2021 Política
La Crida a un Pacte per l’Habitatge, impulsada per la FAVB, ha organitzat el pròxim dijous 2 de desembre a les 18.30 h al CC Convent de Sant Agustí el debat "Claus de la llei estatal d’habitatge des de baix", que vol aclarir quines són les mancances del text presentat l’octubre passat per PSOE i Podemos com a Projecte de llei per al seu tràmit parlamentari al Congrés dels Diputats.

El periodista Andreu Merino conduirà l’acte, que centrarà tres ponències sobre qüestions cabdals. La primera del Sindicat de Llogateres, al voltant del preu dels lloguers, perquè el seu impacte serà limitat i per veure en què xoca amb la Llei catalana. La segona, de la PAH de Barcelona, abordarà els desnonaments i la poca ambició de la llei al respecte, així com les propostes de millora. L’Observatori DESC, per últim, tractarà com la llei afectarà negativament la mesura del 30% que s’ha aprovat a Barcelona.

Hi haurà una fila zero integrada pel conjunt d’entitats que formen part de la Crida i s’obrirà un debat amb les persones assistents.

L’acte es podrà seguir en streaming al canal de YouTube FavbBarcelona i a les xarxes socials amb l'etiqueta #leyviviendaestataladebat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid