Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moció de censura
Guanyem Badalona emplaça Guijarro a construir un govern de concentració amb lideratge plural

Nora San Sebastián, portaveu del Grup Municipal de Guanyem: «Ja hem tingut un govern en minoria del PSC i no va anar bé. Han d'entendre que és el moment de fer les coses diferent, amb majories, amb transparència, amb confiança. Seria decebedor que la moció només servís per canviar un alcalde en minoria per un altre alcalde, també en minoria.» Toni Flores, president del Grup Municipal de Guanyem: «No ens fa por responsabilitzar-nos de la gestió, ja hem governat la ciutat i som necessaris per fer un govern fort. Volem formar part d'un govern que estigui a l’alçada del què cal a la ciutat.»

25/10/2021 Política

L’equip negociador del partit valora molt positivament l’assoliment de l’objectiu de fer la moció de censura, objectiu “que era prioritari” i es mostra satisfet d’haver-ho garantit tot superant el soroll del debat “per les cadires”, traient així tota pressió de la taula de negociació. La formació d’esquerres agraeix que la resta de Grups Municipals han fet un reconeixement públic d’aquesta posició, tot qualificant l’actitud de Guanyem de “generosa i responsable”.

La formació municipalista emplaça el PSC a negociar un programa per al nou govern i un pla d’actuacions urgents que demostri que alguna cosa ha canviat, més enllà del relleu en la figura de l’alcalde. Aquest programa de mínims s’hauria de tirar endavant amb un govern de concentració, amb lideratge plural, fort, amb majoria absoluta, de 16 regidors.

El passat dimarts 19 d’octubre es van iniciar les negociacions per la moció de censura i el mateix dia es va arribar a l’acord de formalitzar-la i fer-la efectiva. Les negociacions formals sobre programa i estructura de govern de la ciutat, però, es van posposar en no donar-se les condicions. La formació d’esquerra sobiranista considera que, un cop desencallada la problemàtica de l’alcaldia, “no s’ha de perdre més temps” i “és el moment de posar fil a l’agulla” i reprendre les negociacions formals amb generositat i amb una mirada llarga.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid