Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PENSIONS
Els pensionistes anuncien una nova mobilització pel 13 de novembre

Valoren positivament la manifestació del passat 16 d'Octubre i anuncien mobilitzacions pel 13 de novembre de novembre ha de ser un nou dia de mobilitzacions en tot l'estat en defensa del Sistema Públic de Pensions actual, que ha de ser millorat amb les dades reals i en benefici de l'interès general.

25/10/2021 Drets i Llibertats

La Coordinadora Estatal en defensa del Sistema Públic de Pensions (COESPE) ha anunciat noves mobilitzacions pel 13 de novembre a tot l'estat en defensa del Sistema Públic de Pensions actual, que ha de ser millorat amb les dades reals i en benefici de l'interès general.

La Coordinadora ha fet crida a seguir la mobilització i la pressió, a la unitat d'acció del moviment pensionista, a les treballadores i treballadors d'aquest país, als seus representants sindicals, als moviments socials i als partits polítics progressistes, a mantenir les accions que possibilitin parar el cop al Sistema Públic de Pensions conegut, solidari, intergeneracional i interterritorial.

Considera que les accions s'han de mantenir, la pressió també, els dilluns al sol en les places, pobles ciutats i regions de l'Estat. Les accions decidides entre totes les organitzacions socials, sindicals i polítiques de tota mena. Remarca que "Ni un pas enrere, la defensa del Sistema Públic de Pensions el precisa".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid