Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arrels
Actes de celebració a Perpinyà dels 40è aniversari de l'Associació Arrels
19/10/2021 Llengua

El dia 7 de novembre a les 11h, al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà es presentarà en un acte institucional el llibre-aniversari d’Arrels, 40 anys a Catalunya Nord, recordant tota l’actualitat de més transcendència d’aquest territori, així com una exposició que recorrerà més endavant tots els Països Catalans. El dia 13 de novembre, la festa popular de l’aniversari tindrà lloc, tarda i vespre, a l’espai Pyrénéon de Perpinyà.

L’any 1981 es creava l’associació Arrels a Perpinyà. L’objectiu era promoure i defensar la cultura de la Catalunya Nord. Van nàixer, així, l’Escola Arrels i Ràdio Arrels, per garantir l’existència d’una escola immersiva i d’un mitjà de comunicació en català a la Catalunya Nord.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid