Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Conflicte la boral
Vaga a Betevé durant la Mercè
18/09/2021 Drets i Llibertats
betevé, conflicte laboral betevé, conflicte laboral

El Comitè d’Empresa de betevé ha anunciat la convocatòria de vaga pels dies 23, 24, 25 i 29 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè tot i que s’han pactat uns serveis mínims per garantir l’emissió en directe del pregó, previst pel dia 23, i la cobertura informativa del plenari, que serà el dimecres dia 29.

L’aturada afectarà part de la programació i l’emissió de continguts en directe. L’activitat de betevé en la resta de la jornada dels dies de vaga serà l’habitual. La vaga arriba després que la direcció de la cadena hagi anunciat retallades i acomiadaments per fer front a la complicada situació econòmica de l’empresa.

Es responsabilitza a la direcció de la cadena de la crisi econòmica que pateix i acusen el director, Sergi Vicente, de no haver aconseguit que l’Ajuntament de Barcelona faci noves aportacions per equilibrar el balanç. L’acomiadament de nou treballadors va ser la gota va acabar amb la paciència dels treballadors, ja que consideren que la plantilla ha pagat els plats trencats d’un canvi de criteri en la imputació de l’IVA que s’arrossega des del 2012 i que posa en perill la continuïtat de la cadena.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid