Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni Pactes ni renúncies. La lluita és l'unic camí

Anar-hi, anar-hi i anar-hi...

La CUP encara la diada nacional de Catalunya fent una crida a la mobilització massiva i a recuperar el carrer després de l'escenari desmobilitzador que ha deixat la pandèmia. Amb la diada s'enceta un nou curs polític on la mobilització serà clau amb qüestions com l'oposició a l'ampliació de l'aeroport del Prat, la candidatura als JJOO d'hivern o la lluita per la sobirania energètica (defensa d'una elèctrica pública, oposició als preus abusius dels oligopolis elèctrics, defensa d'una moratòria de les renovables per poder-la fer de forma ordenada, de caràcter públic i respectuosa amb el territori i d’oposició a l'agressió que suposa la nova MAT).

Per altra banda, aquest setembre també està prevista la trobada de la taula de diàleg entre el govern català i espanyol. La CUP manté el seu escepticisme respecte a aquesta taula de diàleg, ja que no es donen les condicions polítiques per tal que tingui cap utilitat i el govern espanyol ha deixat clar que no pensa debatre sobre amnistia i autodeterminació. La CUP denuncia que serà la taula dels monòlegs i que aquest espai, ara com ara, no és útil per trobar una sortida al conflicte que ens enfronta a l'estat espanyol, sortida que inevitablement ha de passar per una amnistia total i el reconeixement del dret a l'autodeterminació pels Països Catalans.

Per tot això, fem una crida a participar en les mobilitzacions convocades arreu del país per la diada, a la participació massivament a la manifestació del pròxim 19 de setembre contra l'ampliació de l'aeroport del Prat i a reorganitzar-nos arreu del país per reactivar la mobilització necessària i sostinguda arreu per aturar qualsevol intent de pacte i transacció amb l'Estat que intenti aturar el camí cap a l'autodeterminació, la independència i la justícia social pels Països Catalans.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid