Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S21
Mobilitzacions per commerar la Diada més enllà dels Països Catalans

De moment els actes previstos tindran lloc a Frandes, Dublin , Londres, Mexic i Amsterdam ebtre altres

06/09/2021 Drets i Llibertats

A Anvers (Anvers), serà el 10 de setembre a les el dia 10, a les 18:30 hores on es farà un homenatge al marquès de Rubí, que després del Tractat d’Utrecht es va negar a lliurar el Regne de Mallorca a Felip V i es va mantenir sempre fidel a Àustria. Comptarà amb la participació del president Carles Puigdemont i té el suport del conjunt de l'independentisme.

A Mèxic, S’està preparant és una manifestació de l’ANC Mèxic davant l’ambaixada espanyola, que se celebrarà a les 9:45 hores de l'11-S a la confluència dels carrers Horacio i Galileo de Mèxic DF. 

A Amsterdam, Es farà un passeig en barca amb estelades, de les 14 a les 16 hores, amb inscripció prèvia de 20 euros, i un sopar berenar al Vondelpark de la capital holandesa. Aquest començarà a les 16:30 i durarà fins a les 18 hores.

A Londres, actes reivindicatius de la Diada pràcticament tot el dia, des de les 11 a les 17 hores. Concretament al carrer Carlisle, hi haurà vermut, i l’actuació de la colla castellera de la capital britànica, a més d’un col·loqui sobre Catalunya i el segon referèndum d’Escòcia a càrrec de l’escriptor Chris Bambery. També està prevista una xerrada entre dos dirigents de l’ANC, una arrossada i una actuació de DJ’s i la cantautora Isabel.

A Dublin, serà al Merrion Square de Dublín, on hi haurà vermut, pícnic, jocs i activitats, a partir de les 13 hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid