11S21
"Per včncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!"

Poble Lliure i la Forja recullen la frase de l’històric independentista del berguedà Antoní Massaguer i Mas com a lema campanya “d’embat contra l’Estat espanyol” amb l'objectiu de recuperar la iniciativa de lluita amb accions de desobediència civil no violenta. Per aquest motiu la campanya es va presentar davant de la caserna del Bruc.

07/09/2021 Política

Poble lliure i La Forja han iniciat la campanya "Anar-hi: en moviment cap a la República Catalana" accions de desobediència civil no violenta, tenint encompte que  “Espanya és un Estat irreformable i només generant inestabilitat en el seu sistema de dominació serem capaços de doblegar-los”, han assegurat. També han constatat “l’estancament” dins l’independentisme i aposten per la “mobilització permanent” i passar “de la reacció a l’acció al carrer”.

Amb aquest idea han donat a conèixer un vídeo del militant, Marcel Vivet, que adverteix que la independència no s’aconseguirà “només amb urnes”, sinó que calen accions de desobediència contra l’Estat i contra “les empreses de l’oligarquia” per fer que “l’ocupació” sigui “insostenible”. “Només amb boicots, vagues i bloquejant el funcionament de les infraestructures aconseguirem frenar l’enemic”.