Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La Plataforma Salvem L’Illa de les Bugaderes d’Horta demana públicament la dimissió del cap de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona
19/07/2021 Territori

La Plataforma Salvem L’Illa de les Bugaderes d’Horta demana públicament la dimissió del cap de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona, senyor Marc Aureli Santos, per permetre la destrucció de les cases i horts de l’antic carrer d’Aiguafreda 2 i 4 (tram del camí històric d’Horta a Barcelona, actualment Llobregós 30B i 32), mutilant una unitat de mitjan segle XIX de gran valor històric, arquitectònic i etnològic de la ciutat, en negar-se a reconèixer i protegir la totalitat del conjunt.

La plataforma considera que Santos ignora el patrimoni ecològic que forma l’espai verd i el terreny filtrant de les parcel·les i ha fet  cas omís de les reclamacions de les veïnes, que han demostrat el descontent amb l’actuació i han posat en evidència el valor sentimental d’aquest racó del barri.

També ha denunciat l'encobriment de la gestió opaca del Planejament Urbanístic, al marge d’un veritable procés de participació ciutadana, amb un projecte redactat per un promotor privat, que condemna els barris a la degradació social i econòmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid